Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaus-, toimitus ja maksuehdot

Ikä

Vain 18 vuotta täyttäneillä on oikeus tilata Lounasporin Lounastaksi-palvelun tuotteita.

Toimitusaika

Asiakas valitsee tilaukselle haluamansa toimitus- tai noutoajan.  Asiakkaan vastuulla on noudattaa nouto- ja kotiinkuljetustilauksia koskevia eri sääntöjä.

 • Take away (= nouto):
  • Tilaus tulee tehdä viimeistään 2 tuntia ennen valittua noutoaikaa
 • Kotiinkuljetukset:
  • Tilaus tulee tehdä viimeistään klo 21 toimitusaikaa edeltävän päivänä
  • Kotiinkuljetuspalvelua ei tarjota yhden (1) tuotteen tilauksille

Tilausvahvistus

Vastaanotettuamme tilauksenne lähetämme teille tilausvahvistuksen sähköpostitse, joka on hyvä säästää siihen asti kunnes tilaus on saapunut tai se on noudettu. On ensiarvoisen tärkeää, että ilmoitetut yhteystiedot sekä toimitusosoite ovat oikein, jotta tilaus, vahvistus ja toimitus tulee perille kaikille palvelun osapuolille (ravintolat, kuljetuspalvelu ja verkkokauppa). Tilaus maksetaan aina etukäteen Checkoutin tarjoamilla maksuvaihtoehdoilla.

Maksuvaihtoehdot

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää. Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.
Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan tahoihin, jotka on mainittu kohdassa Reklamaatio.

1. Verkkomaksu

Tilaukset maksetaan etukäteen oman pankin maksuosiossa, johon palvelusta siirrytään automaattisesti ostoskorista, kun valittuna on verkkomaksu. Tämän jälkeen tilaus siirtyy valmistukseen. Palvelussa on kaikkien yleisimpien pankkien verkkomaksu painikkeet.

2. Luottokorttimaksu

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Lue lisää maksuehdoista osoitteesta https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Asiakastietojen tallennus

Tilaajan tiedot tallennetaann asiakasrekisteriin. Tilaamalla palvelusta, asiakas on lukenut ja hyväksynyt palvelun rekisteriselosteen. Tilaamalla palvelusta asiakas rekisteröidään Lounasporin Lounastaksi-palvelun asiakkaaksi. Tietoja säilytetään lähtökohtaisesti vuoden ajan tai kunnes tietoja ei tarvita enää asiakaspalvelutarkoituksiin. Asiakas voi rekisteröidä oman käyttäjätunnuksensa lounaspori.fi-palveluun. Rekisteröidyt asiakkaat voivat poistaa henkilötietonsa rekisteristä ilman vahvistusta.

Toimitus

Tilauksen toimitus tapahtuu kuljetuksella tai take awayna (= nouto). Toimituksesta vastaa Lounais-Suomen Taxidata yhteistyössä ravintolan kanssa.

Reklamaatio

Lounasporin Lounastaksi-palvelun toimittajat sitoutuvat toimittamaan tilaukset ilmoitetussa ajassa ja sellaisina kuin ne on tilattu. Jos toimituksessa on kuitenkin vikaa, niin pyydämme ottamaan yhteyttä seuraaviin tahoihin:

 • Ravintolan annokset ja noutopalvelu: Ravintola, josta annokset on tilattu.
 • Tilausten kuljetukset: Lounais-Suomen Taxidata  / tarkastaja@taxidata.fi
 • Lounasporin Lounastaksi-palvelun verkkokauppa  / reetta.malja@satakunnanviikko.fi

Huom. Tilausta tehdessä ja tilausvahvistuksessa ilmoitetaan tilauksen valmistavan ravintolan ja toimittavan kuljetuspalvelun tiedot.

Valmistaja

Tilatut tuotteet siirtyvät tilauksen jälkeen Lounasporin Lounastaksi-palvelun yhteistyökumppanille, jonka asiakas on valinnut. Asiakkaan valitsema toimittaja valmistaa tilatut tuotteet ja kuljetuspalvelu hoitaa tuotteiden kuljetuksen.